novo obraćanje

Sandi Cenov: 'Osjećam potrebu da se ovim putem ispričam svim ljudima, koje sam možda uvrijedio svojim mišljenjem'

18.08.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana naš glazbenik se na društvenim mrežama pridružio kolegama s estrade koji se u posljednje vrijeme sve više žale na mjere koje su uslijedile zbog pandemije koronavirusa pa su mnogima otkazani nastupi. Bez dlake na jeziku 'opleo' je po Stožeru, a sada je uputio ispriku onima koji su se uvrijedili zbog njegovih riječi

Pjevač se, poručio je, dugo suzdržavao od iznošenja svojeg mišljenja o situaciji oko pandemije korona virusa, a nakon prve, usljedila je još jedna objava na istu temu na njegovom Facebook profilu. Sandi priznaje da nije mogao ni zamisliti u kojoj će mjeri biti lajkan, komentiran i dijeljen.

'I dalje stojim iza svake svoje rijeci iz te objave. 'Ali osjećam potrebu da se ovim putem ispričam svim ljudima, koje sam možda uvrijedio svojim mišljenjem, a tu prvenstveno mislim na zdravstvene radnike, koji se s ovom dramom bore kako znaju i umiju. I to iz srca, a ne zbog skupljanja političkih bodova. Komentari, koji dovode u pitanje moju 'stručnost' su potpuno promašeni, jer zaista nisam bas nikakav stručnjak i nisam svoj post objavio u nekom stručnom biltenu, nego na svojoj fb stranici. A nadam se da još uvijek u demokraciji, za koju smo se borili, imamo pravo na svoje mišljenje!? Ili mi možda slijedi Goli otok, zbog same činjenice sto imam svoje mišljenje?! I dok puno više ljudi ovoga trena u svijetu umire od gladi, kao i od nekih drugih bolesti, koje se eto ne zovu Covid 19, o tome u medijima ni slova', napisao je glazbenik i dodaje:

'Osobno znam ljude, kojima zbog posijane panike od korone ne može biti pružena adekvatna zdravstvena skrb. I nikom ništa. Educirajte nas, uputite nas kako da se nosimo s ovom nezapamćenom krizom. I probajte biti dosljedni u tome nakon svih ovih zbunjujućih i kontradiktornih uputa. Ali nemojte nam ukidati građanska prava i pravo na dostojanstvo, jer to nas tjera na bunt iz inata i neposluh. I naravno, na pisanje postova, poput mog prethodnog', ističe Sandi u svojoj objavi.