THOMAS MARKLE

Samo nekoliko dana prije puta u London otac Meghan Markle pretrpio težak moždani udar

24.05.2022 u 23:18

Bionic
Reading

Nakon što je netom prije udaje kćeri Meghan za britanskog princa Harryja Thomas Markle pretrpio srčani udar, sada su ga, ponovno prije puta u London, ovoga puta na kraljičin jubilej, zadesili zdravstveni problemi

Tek nekoliko dana prije negoli je trebao prvi puta odletjeti u London, ovoga puta kako bi prisustvovao kraljičinom Platinastom jubileju, otac Meghan Markle, Thomas Markle, preživio je težak moždani udar zbog kojeg je izgubio govor. Trenutno je hospitaliziran i tek šture informacije izlaze u javnost.

Ovu vijest potvrdio je britanski novinar Dan Wootton, kod kojeg je trebao Thomas Markle idućeg tjedna gostovati u televizijskom specijalu.

''Užasnut sam što mogu izvijestiti o ovoj vijesti, samo sedam dana prije nego što bi mi se Thomas pridružio u Londonu kako bi proslavio kraljičinu 70. godinu na prijestolju za TV specijal u mojoj emisiji GB News, ispunjavajući svoju davnu želju da posjeti dvorac Windsor. Okrutnim preokretom sudbine, sada neće moći krenuti na put dok se oporavlja u bolnici, baš kao što je propustio vjenčanje svoje kćeri s vojvodom od Sussexa nakon što je pretrpio srčani udar.'

NA POLO UTAKMICI

Zaljubljena Meghan Markle nije se ustručavala pred svima princa Harryja nagraditi poljupcima

Pogledaj galeriju

Kako se svi dobro sjećamo, sličan scenarij sa zdravljem odigrao se svega nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja, na kojem se njegova kći Meghan Markle udala za britanskog princa Harry. Tada je Thomas Markle doživio srčani udar, zbog čega je bio spriječen putovati.

Taj dio Meghanine obitelji, s kojima ona nema nikakav kontakt, upravo nju smatraju glavnim krivcem za Markleove zdravstvene probleme te su bijesni na vojvotkinju od Sussexa jer ne želi financirati očevo liječenje.