MICHAEL B. JORDAN

Šalili su se da je to jedina stvar koju neće osvojiti, ali slavni je glumac ipak proglašen najseksi muškarcem na svijetu

18.11.2020 u 15:25

Bionic
Reading

Glumca Michaela B. Jordana, poznatog po hvaljenim izvedbama u filmovima 'Postaja Fruitvale', 'Creed: Legenda je rođena' i 'Crna pantera', časopis People je proglasio najseksi muškarcem na svijetu

Dobitniku ove laskave titule kaže da se osjeća cool zbog toga.

'Znate, svi su uvijek zbijali šale tipa 'Mike, to je jedina stvar koju vjerojatno nećeš osvojiti. Ali dobro je biti dijelom tog kluba', rekao je o osvojenoj tituli Jordan.

U novije vrijeme titulom najseksi mškarca su se okitili John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum i David Beckham.

Žene iz njegove obitelji, otkrio je 33-godišnji Jordan, 'definitivno se ponose ovom njegovom titulom', a glumac je zahvalan cijeloj svojoj obitelji koja mu godinama daje podršku.

'To je nešto što je moja pokojna baka skupljala i naravno da su onda to moja majka i tete čitale. Ovo će priznanje za njih zasigurno imati posebno mjesto', rekao je Jordan.

Osim svojim glumačkim pothvatima, Jordan se istaknuo i kao zagovaratelj promjena iza kulisa Hollywooda. Pokrenuo je vlastitu produkcijsku tvrtku Outlier Society Productions, koja je među prvima prihvatila dopunsku klauzulu kojom se obećava da će tražiti raznoliku glumačku postavu i filmsku ekipu.

Aktivan je u pokretu Black Lives Matter, a bio je i vrlo glasan po pitanju prijevremene registracije glasova za nedavne američke izbore.

'Mislim da za sve postoji vrijeme i mjesto. Birao sam trenutke u kojima mogu ostvariti najveći utjecaj. Svi možemo poduzeti akcije, velike ili male, kako bismo stvorili promjenu koju želimo', rekao je Jordan.

Za deset godina nada se da će više režirati i producirati nego glumiti.

  • +5
Michael B. Jordan Izvor: Profimedia / Autor: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia