SLUČAJNI VIZIONAR

Šala Rickyja Gervaisa objavljena prije četiri godine na Twitteru sada je postala viralni hit

25.04.2020 u 22:12

Bionic
Reading

Poznati britanski komičar i legendarni voditelj dodjele Zlatnih globusa, Ricky Gervais, javnost je ponovno uspio iznenaditi nakon što se njegova objava na Twitteru iz 2016. godine i u jeku pandemije koronavirusa pokazala proročanskom

Nakon što je američki predsjednik Donald Trump na ovotjednoj medijskoj konferenciji u Bijeloj kući izjavio kako bi bilo 'zanimljivo' istražiti može li dezinficijens ubiti virus Covid-19 u organizmu kao što ga ubija vani, znanstvena zajednica i brojni stručnjaci optužili su ga kako je neodgovoran te kako su njegove izjave krajnje opasne.

Britanski komičar Ricky Gervais, čija je nova, druga sezona komedije 'After Life' od ovoga tjedna dostupna na streaming servisu Netflix, prije četiri godine u svom stilu našalio se na račun činjenice da bi ljudi mogli konzumirati izbjeljivač, što se po njemu tada činilo jednako mogućnosti da bi američki biznismen Donald Trump jednoga dana mogao postati predsjednik.

'Činjenica da na bocama izbjeljivača postoji upozorenje 'Nemojte piti' natjerala me da shvatim kako bi Donald Trump mogao postati predsjednik', stoji u danas vizionarskoj objavi na Twitteru komičara iz 2016. godine.

'Jesi li ti vidovnjak?', 'Ova objava je sporo eskalirala' ili 'Očigledno se predsjednik Trump nalazi iznad ovog upozorenja', samo su neki od komentara korisnika Twittera upućenih poznatom britanskom komičaru nakon što je njegova objava iz 2016. godine spletom okolnosti ponovno postala aktualnom.