NOVA POSTAVA

Sada i to znamo: Evo tko će zamijeniti Oliviju Colman u novoj sezoni Netflixove hit serije ‘Kruna’

28.12.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Četvrta sezona hvaljene i nagrađivane serije ‘The Crown’ (Kruna) tek je sredinom studenog puštena u eter, a već su u pregovorima snimanje novih nastavaka koji će razveseliti javnost i gledatelje. Nakon uspješne dvije glumačke sezone Olivia Colman koja je igrala kraljicu Elizabetu II. oprašta se s tom ulogom te dobiva zamjenu

Nakon što smo u prve dvije sezone serije ‘The Crown’ (Kruna) koja prikazuje život britanske kraljevske obitelji, u ulozi kraljice Elizabete II. imali prilike gledati sjajnu glumicu Claire Foy, njezinu je biografsku priču preuzela nešto starija kolegica Olivia Colman.

Ona se sjajno uklopila u ovu ulogu, pa se gledatelji treće i četvrte sezone u kojima je igrala, sada teška srca s njome opraštaju. Uloga britanske kraljice u novim će nastavcima, koje produkcija tek priprema za znatiželjne gledatelje, pripasti 64-godišnjoj Imeldi Staunton.

  • +4
The Crown Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Staunton je cijenjena britanska kazališna, filmska i televizijska glumica te pjevačica, koja se glumom počela baviti još 70-ih godina.

Kao i uvijek skromna Colman, vjeruje da će njezina nasljednica biti mnogo bolja te da će lik britanske kraljice prikazati fantastično.

  • +2
Imelda Staunton Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Dodala je u svom razgovoru za medije i da jedva čeka iduće dvije sezone u kojima će igrati upravo Imelda. ‘Imeldu izuzetno cijenim. Još uvijek se nismo čule, te joj nemam namjeru davati nikakve savjete jer smatram da je mnogo iskusnija i bolja od mene’, rekla je ponizno Colman.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube