GILLIAN ANDERSON I PETER MORGAN

Presudila im 'Kruna'? Zvijezda Netflixove hit serije i autor iste nakon četiri godine više nisu zajedno

18.12.2020 u 12:06

Bionic
Reading

Glumica, koje se mnogi još uvijek s radošću sjećaju kao inspektorice Dane Scully u popularnim 'Dosjeima X' i njezin partner, autor Netflixove hit serije 'Kruna', Peter Morgan, nakon četiri godine zajedničkog života odlučili su krenuti svatko svojim putem, navodeći nepomirljive razlike kao jedan od razloga prekida

Nakon što je završeno snimanje četvrte sezone popularne Netflixove serije ‘Kruna’, na kojoj su zajedno radili, te je Gillian Anderson briljirala u ulozi neponovljive Margaret Thatcher, ona i njezin partner, autor serije Peter Morgan, prekinuli su svoju četverogodišnju vezu.

52-godišnja glumica i pet godina stariji scenarist slovili su za jedan od najskladnijih parova britanskog showbiznisa i mnogi su bili uvjereni kako njihovoj ljubavi nitko ne može stati na put. No, to se ipak dogodilo.

  • +3
Gillian Anderson i Peter Morgan Izvor: Profimedia / Autor: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Gillian Anderson i Peter Morgan jedno su drugome bili iznimna podrška u karijeri, pa je tako scenarist redovito pohodio crvene tepihe njezinih filmskih premijera u Los Angelesu i Londonu, a zajedno su radili i na četvrtoj sezoni 'Krune'.

Nakon što je casting direktoru 'Krune' upravo ona bila prvi izbor za ulogu Margaret Thatcher, odabir je potvrdio i sam Morgan. Nakon što je potpisala ugovor, s Morganom je dogovorila da njih dvoje neće raspravljati o njezinoj glumi, a ukoliko ona bude imala nedoumica, rješavat će ih direktno sa scenaristima.

  • +5
4. sezona serije 'Kruna' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema šuškanjima britanskih medija, njihovoj vezi presudile su upravo mnogobrojne obveze, što poslovne, što obiteljske, budući da oboje imaju djecu iz bivših veza. Unatoč prekidu, ostali su u prijateljskom odnosu.