HBO-OVE UZDANICE

Sad znamo i koje su serije bile najgledanije u 2020.

12.01.2021 u 15:59

Bionic
Reading

Od znanstvene fantastike do napete drame, tijekom prethodne godine na HBO GO došao je niz novih serija i novih sezona serija koje su postale hit među gledateljima, a u ponudi su dostupne i sve epizode kultnih serija koje su i u 2020. godini bile među najgledanijima

Godina koju mnogi žele čim prije zaboraviti bila je u znaku velikih hitova koji su prikovali ljubitelje diljem svijeta pred ekrane.

Ukoliko tragate za naslovima kojima ćete ispuniti zimske dane, evo kojih je pet serija bilo najgledanije na HBO-u u Hrvatskoj tijekom 2020. godine:

  • +4
Nicole Kidman u HBO-ovoj seriji 'Slom' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Slom (The Undoing)

Serija prati Grace Fraser (Nicol Kidman), uspješnu terapeutkinju, njenog muža (Hugh Grant) i njihova mladog sina. Jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja preko noći mijenjaju njihove naizgled savršene živote.

Hugh Grant, Nicole Kidman - 'Slom' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Westworld

Serija inspirirana filmom iz 1973. godine govori o umjetnim bićima naseljenim u futurističkom tematskom parku u kojem svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen.

Westworld, 3. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Černobil (Chernobyl)

Petodijelna mini-serija 'Černobil' dramatizira priču o nuklearnoj nesreći iz 1986. godine - jednoj od najvećih katastrofa u povijesti čovječanstva - i hrabrim ljudima koji su žrtvovali živote da spase Europu od nezamislive tragedije.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Vučji odgoj (Raised By Wolves)

Radnja serije odvija se na misterioznom planetu na početku kolonizacije. Usmjerena je na dva androida sa zadatkom da odgoje ljudsku djecu u koloniji kojoj zbog vjerskih razlika prijeti razdor.

Vučji odgoj Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Autsajder (The Outsider)

Nastala prema uspješnici Stephena Kinga, dramska serija 'Autsajder' istražuje jezivo ubojstvo 11-godišnjeg dječaka i tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina.

Autsajder Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube