NAJVATRENIJI NAVIJAČI

S Vatrenima do kraja: Evo tko će od poznatih biti uz naše reprezentativce u Moskvi

14.07.2018 u 08:04

Bionic
Reading

Iako već danima traje velika pomama za ulaznicama, samo će rijetki sretnici moći biti na tribinama stadiona u Moskvi. Ovog puta među navijačima neće biti premijer, nego opet predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, a bit će i brojni poznati. Neki od njih su za tportal otkrili djelić svojih emocija uoči sutrašnje velike utakmice s Francuskom

Moskva 'gori' od crveno-bijelih dresova, pjesme i veselja hrvatskih navijača. Svi s nestrpljenjem, pozitivnim mislima i vjerom u pobjedu naše reprezentacije iščekuju sutrašnju utakmicu. Ondje su već danima, što s navijačima, što s nogometašima, naši pjevači Mladen Grdović i Toni Cetinski, koji je u Rusiju doputovao sa suprugom Dubravkom. U Moskvi je od utorka, već se 'udomaćio' te zapjevao i zafeštao s našim navijačima i navijao.

Rovinj u❤️Moskve #iznadsvihhrvatska #tonycetinski

A post shared by TonyCetinski.official⭐️ (@tonicetinski) on

'Nosim im svaki put sreću kad igraju protiv Engleza pa su me se sjetili pozvati. Tako je bilo i kad smo izbacili Engleze u kvalifikacijama za EP usred Londona. Sad im idem pokušati donijeti malo sreće, navijati i dati im podršku', rekao nam je prije nekoliko dana.

Toni Cetinski u Rusiji Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Mladen Grdović je presretan što može biti uz nogometaše, a s njima je slavio nakon povijesne utakmice s Engleskom. 'Presretan sam što mogu biti uz naše nogometaše do kraja', rekao je za tportal.

Jedan od najpoznatijih i najvjernijih hrvatskih navijača Robert Knjaz od 1998. pokušava ići na sva prvenstva, tako da je bio na SP-u u Francuskoj te Japanu i Južnoj Koreji, Euru u Portugalu, SP-u u Njemačkoj, Euru u Austriji, Euru u Francuskoj... Prvenstva su za njega, kako je rekao, jedinstven spoj domoljublja, svehrvatskog zajedništva, zabave s prijateljima, turizma i avanture.

'Već sad smo puno, puno, puno postigli, što je izvan svih očekivanja. Već sada sam sretan i ovakav uspjeh smo mogli samo sanjati. Nama je Svjetsko prvenstvo ovaj put trajalo mjesec dana i zapravo nemamo pravo bilo što zahtijevati jer nisam mislio da će se ovo dogoditi ni mojim unucima! Vjerujem da bismo mogli osvojiti zlato i već sad sam oduševljen', rekao je za tportal Robert Knjaz uoči polaska u Rusiju, u koju je krenuo u petak navečer.

Kreator najgledanijih televizijskih emisija od rekvizita je ponio ono 'najnužnije'. 'Sa mnom su spitka i noktarica', otkrio je. Obećao je i da će godinu dana nositi fudbalerku ako postanemo prvaci.

  • +5
Robert Knjaz Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Među glazbenim snagama, osim Mladena Grdovića i Tonija Cetinskog, u Moskvi s velikim ponosom u srcu svoje glasnice će trošiti i kralj dijaspore, kako nazivaju Matu Bulića. Redovito prati utakmice naše reprezentacije i oboružan je navijačkim rekvizitima. Unuke Ivana i Mateja već je učlanio u udrugu navijača Uvijek vjerni.

'Strastveni sam navijač i dopuste li mi zdravlje i obveze, sigurno ću otići u Rusiju', najavio je krajem svibnja. Obećanje je ispunjeno. Pjevač koji je i sam u djetinjstvu trenirao nogomet u Moskvu je doputovao i ondje će na tribinama navijati s prijateljima. 'Nema većeg ponosa i sreće od toga što ću biti s našim navijačima', rekao je.

Prvom čarter linijom uoči finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, u Moskvu su iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman u petak navečer odletjeli Iva Radić s prijateljicama Danijelom Gajski i Karlom Kaić te Robert Knjaz sa sinom. Tko će od poznatih bodriti naše nogometaše u Moskvi, pogledajte u galeriji.

  • +3
Poznati na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajač