NAVIJAČKA EUFORIJA

Evo tko će sve od poznatih bodriti Vatrene s tribina u Moskvi

11.07.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Svi se nadaju večerašnjem prolasku naše reprezentacije u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Budući da je cifra poveća i potrebno je minimalno petnaest tisuća kuna za čarter, kartu i sitne troškove boravka u Moskvi, tek rijetki sretnici će bodriti naše sportaše, a među njima su brojni poznati koji će navijati na stadionu Lužnjiki

Glavni grad Rusije ispunjen je navijačima iz svih krajeva svijeta koji s nestrpljenjem iščekuju polufinale i finale ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva. Na Lužnikiju bi moglo biti čak 10.000 navijača.

Među našima će biti jedan od najuspješnijih pjevača u regiji, Toni Cetinski. On je na put krenuo u utorak i u Rusiji će se zadržati tjedan dana. 'Nosim im svaki put sreću kad igraju protiv Engleza pa su me se sjetili pozvati. Tako je bilo i kad smo izbacili Engleze u kvalifikacijama za EP usred Londona. Sad im idem pokušati donijeti malo sreće, navijati i dati im podršku. Volio bih da Mladen uspije doći uveseljavati ekipu, no ja idem navijati i ostavit ću glasnice na tribinama među navijačima', rekao je za tportal Toni Cetinski.

  • +9
Toni Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Mladen Grdović je jutros sletio u Moskvu i to u pratnji supruge Brankice Grdović i rođaka Šime. Danima ranije zadarski pjevač je rezervirao smještaj i gitaru te se navodno javio Luki Modriću koji mu je osigurao ulaznice. 'Do sada su pjevali bez mene, a sada ćemo pjevati i slaviti skupa', najavio je.

Modrić i ekipa trebali su mu osigurati posebnu akreditaciju koja će mu omogućiti da u slučaju pobjede nad Engleskom dođe s gitarom u svlačionicu i s našim nogometašima zapjeva 'Nije u šoldima sve'.

  • +11
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

U Moskvi je već i Mario Stanić, bivši Vatreni iz generacije koja je bila treća na SP-u 1998. godine. Ondje će navijati i Dubrovčanin koji je do operacije srca nosio titulu najboljeg igrača svijeta, vaterpolist Sandro Sukno.

U prijepodnevnim satima put Moskve su krenuli brojni političari, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković te ministri Marko Pavić i Zdravko Marić. Među navijačima će biti i glavni urednik svih televizijskih programa HRT-a Bruno Kovačević s dugogodišnjom partnericom Mateom Franić, glumac Otokar Levaj sa suprugom Dunjom te Branka Krstulović, Miss Hrvatske 1994. godine.

  • +9
Brojni poznati čekaju svoj let za Rusiju gdje će pratiti polufinalnu utakmicu SP-a Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

U Rusiju će, ako naša reprezentacija prođe u finale, svakako krenuti i Sandi Cenov.

'Idem svakako ako prođemo u finale. Bio sam 1998. kad me zvao Vlaović i trebao sam ići na utakmicu ako prođemo u finale. Sad nekako osjećam da ćemo proći i da ću ići. Još ne znam s kim ću se uputiti ondje, najvjerojatnije sa sinom', rekao nam je glazbenik.

I Robert Knjaz bi trebao krenuti put Rusije osiguramo li ulazak u finale. 'Čekam poziv Dalića i da me ondje čekaju auto i ulaznice', rekao je u svom stilu jedan od najstrastvenijih navijača naše repke. Među navijačima u Rusiji na finalu će sigurno biti i Mate Bulić, čije pjesme naši nogometaši obožavaju i pjevaju.

Uz domaće će navijače danas biti i brojne partnerice naših nogometaša. Svog zaručnika će s tribina tako pratiti pjevačica Franka Batelić koja će posebno glasna biti ako u igru uđe Vedran Ćorluka, s kojim će se ovog ljeta vjenčati.

❤️🇭🇷💙

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

  • +14
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX