u toplijim krajevima

S putovanja na putovanje: Nevena Rendeli Vejzović prepakirala je kofere i pobjegla u toplije krajeve

18.01.2022 u 10:57

Bionic
Reading

Još do prije nekoliko dana svojim je fanovima i prijateljima pokazivala idilične fotografije sa zimovanja, hvalila se skijaškim pothvatima svojih djevojčica, a onda se vratila u Zagreb. No nije joj dugo trebalo da prepakira kofere i uputi se na novo putovanje

Nevena Rendeli Vejzović pratiteljima na Instagramu se najprije javila s aerodroma i upitala ih mogu li pogoditi koje je njezino naredno putovanje. Mnogi su mislili da ide u Dalmaciju ili na Maldive, a samo jedan od njih je pogodio koja je njezina sljedeća destinacija. I to inozemna.

Naravno, čim je sletjela pale su prve video snimke. Premda je glazbom iz serije 'Narcos' isprva zbunila mnoge jer su mislili da se radi o Kolumbiji, fotografijama i oznakama na njima je pokazala da je riječ o Meksiku. Sudeći prema viđenom, s njom je naravno njezin suprug Mak Vejzović, a uživat će s prijateljima, producentom i direktorom koncepta Fashion.hr, Vinkom Filipićem i njegovom suprugom Sanelom Seferagić Filipić.

Osim u večernjem izlasku, hrani, degustiranju kaktusa, guštali su i u zanimljivoj arhitekturi grada na temperaturi od 25 stupnjeva, a pali su i prvi dojmovi - Ciudad de México je prepun parkova. Naišli su na izložbu Rodina i Dalija te propješačili 10 kilometara.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX