obiteljska idila

S njom je najsretniji: Pierce Brosnan ne odvaja se od voljene supruge i još jednom dokazuje da su najromantičniji holivudski par

1/10

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Držeći se za ruke sa suprugom Keely Shaye Smith, glumac koji je utjelovio lik Jamesa Bonda, nije se prestajao osmjehivati na povratku kući nakon obiteljske večere u jednom restoranu u Malibuu. U tamnoplavoj košulji i bež hlačama 68-godišnji Pierce Brosnan bio je utjelovljenje sportske elegancije, a u njegova supruga, 58-godišnja Keely Shaye Smith blistala je u dugoj maksi haljini cvjetnog šarenog printa. Na večeri im se pridružio i sin, 25-godišnji Dylan te njegova djevojka Avery Wheless.

Inače, Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith roditelji su i 20-godišnjem Parisu. Svoju su ljubavnu priču započeli prije gotovo tri desetljeća, a njihova bračna idila traje od 2001. godine, a njihov odnos i ljubav nikada zli jezici nisu uspjeli narušiti. Dapače, Pierce je uvijek isticao kako je upravo u Keely našao sve što je oduvijek tražio i trebao. Upoznali smo se kada sam bio, baš poput Philipa kojeg sam tada glumio, izgubljen. Tada sam već tri godine bio udovac i samohrani otac. Keely je stup naše obitelji, stup mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje', kazao je jednom prilikom Brosnan.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 10.02.2022 u 21:27