BIJELI LEPTIRI

Ružičasti plamenci su out: Poznate Hrvatice otkrile novi hit luftić

08.08.2017 u 06:55

Bionic
Reading

I dok nas cijelo ljeto poznati i slavni putem svojih profila na društvenim mrežama zasipavaju fotografijama na ružičastim plamencima, jednorozima, labudima i krafnama, na južnom dijelu Jadrana, točnije na otoku Korčuli, otkrili su nove luftiće, koji su zaludili sve. Na velikim bijelim krilima leptira, 'usidrenim' u tirkiznom moru, plutale su i poznate Hrvatice, ponosno pozirajući

Ružičasti plamenci, jednorozi, labudovi i krafne totalno su out, barem ako je suditi po posljednjim fotografijama koje su se proširile društvenim mrežama.

Nakon voditeljica Ecije Ivušić i Fani Stipković, još se jedna njihova kolegica oduševila novim luftićima, koji su, za sada, viđeni jedino na Korčuli.

U tamošnjem Moro Beach Stupe restoranu, koji se nalazi na korčulanskom škoju Stupe, ovog su ljeta odlučili svoje posjetitelje ostaviti bez riječi, pa su im, osim predimenzioniranih ljuljački koje se nalaze u moru, ponudili i velike, bijele luftiće u obliku leptirovih krila.

Njih su 'usidrili' u samoj uvali, a izležavanju na njima pod sunčevim zrakama, nisu odoljela ni poznata lica. Prvo se fotografijama na krilima pohvalila voditeljica Fani Stipković, a ubrzo nakon nje i Ecija Ivušić. Posljednji koji su uživali izležavajući se na tome bili su Goran Ivanišević i njegova zaručnica Nives Čanović.

Raj🐳🐳

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Hoće li krila ubrzo zaludjeti cijeli Jadran, te hoće li s napuhanim krilima uglavljenim na krovu automobila, uskoro i turisti spuštati prema našoj obali, vidjet ćemo vrlo brzo.