ZBOG NJEGA JE ZAVOLJELA TERETANU

Ronaldova zaručnica skinula se u donje rublje i priznala: 'Bilo me je sram vježbati s Cristianom'

12.06.2020 u 20:45

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez, tijekom izolacije je često objavljivala videe u kojima vježba sa slavnim nogometašem. Mnoge je iznenadilo njezino priznanje da je tu naviku stekla upravo u vrijeme pandemije koronavirusa te kako ju je dotada bilo sram vježbati sa svojim partnerom

Njezin je zaručnik jedan od najboljih sportaša na svijetu. Uz Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je naučila što znači biti disciplinirana i kako svome tijelu pružiti vrhunski tretman. Danas često vježbaju zajedno, baš kao što su to svakodnevno radili i tijekom boravka u izolaciji, no nije oduvijek bilo tako.

Lijepa Argentinka priznala je da se u početku bojala vježbati sa slavnim nogometašem koji je zbog svog predanog vježbanja zaradio status elitnog atlete. 26-godišnja ljepotica je za časopis Women's Health otkrila kako joj je Ronaldo pomogao da zavoli vježbanje, ali i kako joj je u početku bilo neugodno vježbati s njim.

Sasvim je razumljivo da Georgina i Cristiano nisu u istoj fizičkoj kondiciji i nemaju iste granice izdržljivosti, zbog čega je radije vježbala sama.

'U početku sam se sramila vježbati s Cristianom, u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening u klub, kako bi mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati', rekla je lijepa Georgina koja se za naslovnicu istog časopisa razodjenula u donje rublje i pokazala kako se trud i rad itekako isplati.

No sve se promijenilo kada je strah ostavila po strani. Imala je 'odličnog učitelja' zbog kojeg sada voli odlaziti u teretanu. Lijepa crnka, koja s nogometašem ima kćerkicu Alanu Martinu te također brine o njegovo preostalo troje djece, istaknula je kako je Ronaldo njezina 'najveća inspiracija'.

'Vremenom je taj osjećaj iščežnuo i sada volim vježbati s njim. On je postao moja najveća inspiracija i motivacija', iskrena je Georgina koja je od Ronalda mlađa devet godina.

Lijepa Argentinka otkrila je kako Ronaldo vježba ujutro i ponovno poslijepodne te kako je njihovo vježbanje nemoguće usporediti. Slavni nogometaš mora održavati formu intenzivnim treninzima, dok je ona posvećena učenju od kuće. Georgina je otkrila i kako se u prvih mjesec dana koronakrize osjećala 'uplašeno i nemotivirano', no vježbanje joj je pomoglo da uvede novu rutinu u svoju svakodnevicu.