SVE ZA OBITELJ

Cristiano Ronaldo ne štedi kada je ona u pitanju: Za najvažniju ženu u svom životu pripremio iznenađenje kojem se nije nadala

04.05.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Koliko mu je majka bitna, Cristiano Ronaldo nikada nije krio. Kad god mu se ukaže prilika, naglasi koliko joj je zahvalan na svemu te napominje da ne bih uspio bez njezine pomoći, odgoja i vjere. Prava prilika da joj se oduži za sve bio je Majčin dan, a Ronaldo nije štedio na svom poklonu

Svjetski mediji bruje o poklonu Cristiana Ronalda svojoj majci Mariji Dolores Aveiro. Povodom Majčinog dana, koji se održava u nadolazeću nedjelju, slavni nogometaš iznenadio je svoju voljenu majku malo ranije.

Naime, najnoviji model Mercedesa GCL Coupe čije se cijene kreću između 50 i 80 tisuća eura ovisno o opremi, sada je u vlasništvu 65-godišnje Marije Dolores Aveiro. Poznatu Portugalku u garaži je dočekalo prekrasno iznenađenje zbog kojeg je ostala bez teksta, crni automobil s crvenom ukrasnom mašnom i veliki buket cvijeća.

'Hvala mojoj djeci na prekrasnom poklonu koji me dočekao', napisala je Maria, a njezin sin Cristiano odmah joj je odgovorio: 'Ti majko zaslužuješ sve na svijetu'.

Svoj profil na društvenoj mreži Instagram iskoristio je za čestitku dvjema najvažnijim ženama u životu i 35-godišnji nogometaš.

Objavio je prvo fotografiju s majkom, a potom i sa zaručnicom Georginom Rodriguez koja mu je podarila kćerkicu Alanu Martinu i koja odgaja njegovog sina Ronalda Juniora te blizance Evu i Mattea.