ODMOR BEZ DJECE

Romantično putovanje u dvoje: Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić pobjegli u Rim

11.03.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Bračni par Mikić svoje slobodno vrijeme uglavnom provodi u društvu tri preslatke kćerkice, a najviše najmlađe Mari Dane koja zahtjeva najveću brigu i pažnju. No bivša manekenka i nogometaš sada su odlučili uzeti kratki predah i otišli na romantično putovanje u dvoje

'Svi putevi vode u Rim', kaže poznata poslovica, kojom su se ovih dana očito vodili i slavni supružnici Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić. Kratak predah od poslovnih i obiteljskih obveza, skladan par odlučio je provesti upravo u talijanskoj metropoli.

Sretni, vedri i nasmijani Ljupka i Mihael uputili su se u zagrebačku zračnu luku i pozdravili s dječicom te bakom i djedom koji će narednih nekoliko dana čuvati njihove nasljednice.

Živahne kćerkice, Mila, Jana i Mari Dana trenutno su u sigurnim rukama bake Željke i djeda Ljube, Ljupkijih roditelja. Za to vrijeme bračni par Gojić- Mikić uživat će u čarima Rima, koji slovi za jedno od najromantičnijih destinacija na svijetu. Odmor će sjajno poslužiti i za pripremu pred otvorenje novog poslovnog objekta u Zagrebu.

Naime, Mihael i Ljupka otvorit će slastičarnice na dvije vrlo atraktivne lokacije u Zagrebu, na Knežiji te u Teslinoj ulici. Ponuda će se za početak svoditi na izbor japanskih kolača i talijanskih sladoleda.

Mihael Mikić i Ljupka Gojić Mikić s kćerkicom prošetali Cvjetnim trgom Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic

'U Japanu sam se zaljubio u njihove kolače, a rade ih po posve drugačijoj recepturi nego kod nas. To su kolači najviše klase, napravljeni od najboljih namirnica, lagani za probavu i u njima se dosita može uživati', otkrio je za Sportske novosti Mikić te dodao da će šefica slastičarne biti naša vrsna slastičarka Ana Marić.