OTVORENO O SVEMU

Ljupka Gojić Mikić o svom novom biznisu i kako joj kćeri ne znaju kojim se poslom bavi

17.12.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Nekadašnja najuspješnija hrvatska manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite, osim bavljenja poslom, uživa u majčinstvu. Nerijetko avanture svoje djece iz svakodnevnog života dijeli na društvenim mrežama, a njezine kćeri Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana prave su zvijezde. Otkrila je planira li još jednu prinovu i što djeca znaju o maminoj karijeri

Nakon devet godina provedenih u Japanu, Ljupka Gojić Mikić i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić donijeli su veliku životnu odluku – vratili su se u Zagreb u kojem su oboje rođeni, a svoje gnijezdo svili su na zagrebačkoj Knežiji. Tamo se nalazi i showroom njezinog modnog brenda. U samoj blizini obitelj Gojić-Mikić uskoro se sprema na još jedan poslovni pothvat - otvaranje slastičarnice, što je već ranije najavila.

'Volimo obiteljski rad i život jer se možemo kvalitetno posvađati i pomiriti. Radi se, malo ide brže, pa malo ide sporije, uglavnom želimo da to bude baš dobro napravljeno', izjavila je za RTL Exkluziv.

Za Ljupku je najvažnije zanimanje biti majka. Ispričala je ima li u njezinoj obitelji mjesta za još djece. 'Mislim da se to ne planira. Za sada ne, ali nikad se ne zna', kaže Ljupka.

Njezina djeca o uspjesima svoje majke ne znaju gotovo ništa. 'Meni kćerke ne znaju da sam ja jedan od prvih hrvatskih modela koji je vani živio i radio. Kad hodamo cestom, onda netko kaže: 'Evo Ljupke Gojić', a onda me jednom srednja kći pitala: 'Mama, kaj si ti Ljupka Gojić?', ispričala je.

U svijet mode ušla je s 13 godina, no u njega se ipak više ne bi vratila.

'Meni ne fali hodanje po pisti, snimanja tu i tamo, ali uz snimanja ide sve ostalo. Ustvari, ja sam jako voljela lokacijska snimanja, a to bi značilo da bih putovala od Čilea do Tajlanda i posvuda - i to je ono što mi fali, da se spakiram i krenem', priznala je.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar