LJUBAV TRAJE

Romantični Vedran Ćorluka oduševio sve objavom na Instagramu

12.08.2017 u 17:41

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive, objavio je novu fotografiju s djevojkom, pjevačicom Frankom Batelić. Zaljubljeni par fotografirao se na moru, a Vedran Ćorluka sliku je objavio povodom pete godišnjice njihove veze

Prije točno pet godina, na najpoznatijoj hrvatskoj plaži za provode, Zrću, svoju su ljubavnu priču započeli hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić.

✋🏻years and counting...❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Povodom pete obljetnice, romantični Ćorluka objavio je njihovu zajedničku fotografiju s mora na kojoj zagrljeni i nasmijani poziraju, a uz nju je nogometaš napisao: 'Five years and counting...'. Uz potpis stavio je i emotikon srca, čime je, očito, dodatno želio naglasiti njihovu ljubav.

Vedran Ćorluka posljednjih godina živi u Moskvi, gdje mu društvo pravi upravo djevojka Franka Batelić i njihov pas Oski. Zbog nedavne teške ozljede noge, nakon čega se morao podvrgnuti i operaciji, Ćorluka je većinu ljeta proveo s Frankom u Hrvatskoj, u njezinom rodnom Rapcu, a zajedno su bili i u Grčkoj.

Tko zna, možda iduća njegova objava bude naznaka i novog koraka u njihovoj vezi.

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić