ljubav cvjeta

Ćorluka objavio romantičnu sliku iz Moskve sa svojom voljenom

25.07.2017 u 19:37

Bionic
Reading

Dok jedni ljetuju, drugi rade. Nakon odmora u Grčkoj, nogometaš moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka vratio se napornim treninzima, a društvo u ruskoj metropoli pravi mu pjevačica i dugogodišnja djevojka Franka Batelić

Nogometaš Vedran Ćorluka nema vremena za odmor i ispijanje koktela na plaži, no naporne dane koje provodi trenirajući vedri mu dugogodišnja djevojka Franka Batelić koja često putuje k njemu u Moskvu.

Hrvatski reprezentativac i poznata pjevačica u vezi su pet godina, a upoznali su se na najpoznatijoj hrvatskoj plaži za tulumarenje - Zrću. Par je otada nerazdvojan, a iako su mnogi mislili kako će jednom od najpoželjnijih hrvatskih neženja i vječnom zavodniku mlađahna Franka brzo dosaditi, njihova ljubav još uvijek pobjednički cvjeta.

31-godišnji nogometaš je na svom Instagram profilu objavio romantičnu fotografiju na kojoj pozira sa svojom voljenom Frankom ispred Novodjevičanskog manastira, jednog od najpoznatijih manastira u Rusiji te jednoj od najposjećenijih turističkih atrakcija u Moskvi.

Moscow vibes with @_batelli 👫 #moscow

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Nogometaš i pjevačica nedavno su boravili na odmoru u Grčkoj gdje su uživali u kupanju i ispijanju koktela, a poznati hrvatski reprezentativac početkom lipnja je svoju voljenu iznenadio izletom u Veneciju gdje je zaljubljeni par proslavio Frankin 25. rođendan.

  • +8
Sva lica Vedrana Ćorluke Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram