pokazao emotivnu stranu

Romantični Luka Modrić: 'Sretan ti rođendan, ljubavi'

19.07.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Razloga za slavlje u obitelji hrvatskog veznjaka Real Madrida Luke Modrića i njegove supruge Vanje je puno, a kad najesen stigne nova beba, bit će ih još više. Do tada uživaju u drugim važnim danima, poput 37. rođendana sretne trudnice

Da svoju suprugu Vanju Luka Modrić drži kao kap vode na dlanu, još jednom je dokazao i to javno. Par uživa na godišnjem odmoru tijekom kojega su proslavili i Vanjin 37. rođendan.

Luka je i ovaj put izrazio svu sreću koju osjeća zbog svoje srodne duše te joj je čestitao rođendan na Instagramu.

Happy Birthday to my LOVE... ❤️🎂👫

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida Luka bio je 19-godišnjak, a Vanja je imala 24 godine kada su se upoznali. Vjenčali su se u lipnju 2011. godine i imaju dvoje djece, 6-godišnjeg Ivana i 3-godišnju EmuVanja Modrić treći put je u drugom stanju i ušla je u treće tromjesečje. Sretna obitelj već četiri godine ima španjolsku adresu, no svaki slobodni trenutak provode u domovini.

Fan stranica Lukinog nogometnog kluba Real Madrida također joj je uputila čestitku i to kolažom složenim od 18 fotografija na kojima je nasmiješena Vanja Modrić u različitim situacijama.