PRAVA KEMIJA

Romantične fotografije glavnih likova iz 'Ruže vjetrova'

22.10.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Iznimno topli vikend u prvim jesenskim danima Zoran i Marina, protagonisti 'Ruže vjetrova', odlučili su provesti na pikniku u splitskom gradskom parku Đardin

Iako su mnogi Splićani odlučili jesenje zrake sunca iskoristiti kupajući se u moru, Zoran i Marina su svoje slobodno vrijeme ipak odlučili provesti u splitskom gradskom parku uz portugalske specijalitete.

'Obožavam kuhati i veliki sam gurman kada je hrana u pitanju. Umjesto morskih radosti, Zoran i ja smo se odlučili na piknik uz ukusne slastice iz portugalske kuhinje - Pasteis de Belem - lisnati kremasti kolačići i Queijadinha da Sintra - muffini od sira koji su Zorana oduševili', rekla je Marina.

Iako glume nesretni ljubavni par u 'Ruži vjetrova', Zoran i Marina se jako dobro slažu izvan seta te uživaju provoditi slobodno vrijeme zajedno. 'Marina mi dosta često zna dati poneki savjet kako bih lakše savladao splitski naglasak, a sve je to puno lakše uz njezine specijalitete', dodao je Zoran.

Marina i Zoran u privatnom životu nemaju ljubavnih problema, dok one u životima Marije i Šimuna možete gledati od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL Televiziji u 'Ruži vjetrova'!