BRIŽAN OTAC

Rođendanska fotografija princa Williama okruženog svojim malenim nasljednicima raznježila mnogobrojne fanove kraljevske obitelji

21.06.2020 u 09:02

Bionic
Reading

Nasljednik britanske krune, princ William, danas slavi svoj 38. rođendan, a povodom tog posebnog dana princ i vojvotkinja Kate Middleton podijelili su s javnosti dvije fotografije iz privatne kolekcije, nastale na njihovom seoskom imanju u Norfolku, gdje borave proteklih mjeseci

Princ William okružen je ljubavi svojih najbližih, a upravo je to sve što mu treba. Vojvoda od Cambridgea i nasljednik britanskog trona danas, 21. lipnja, slavi svoj 38. rođendan, a u to ime kraljevski par objavio je na društvenim mrežama dirljive obiteljske fotografije koje su raznježile mnoge fanove kraljevske obitelji.

Fotografije je uslikala vojvotkinja Kate Middleton, a na njoj se nalaze princ William i njegovo troje mališana - šestogodišnji princ George, petogodišnja princeza Charlotte i dvogodišnji princ Louis. Nastale su ranije ovog mjeseca u Norfolku, gdje kraljevski par s djecom boravi od početka pandemije koronavirusa.

Čini se kako gradska vreva malenim prinčevima i princezi nimalo ne nedostaje. Na svom seoskom imanju Anmer Hall kraljevska obitelj ima puno više privatnosti i mira, a i djeca imaju prilike uživati u prirodi.

Na jednoj rođendanskoj fotografiji princ William se sa svojim zaigranim nasljednicima valja po travi, dok na drugoj fotografiji koja je osvanula na Instagram profilu Kensingtonske palače tata i njegovi mališani poziraju na velikoj ljuljački u dvorištu kuće.

Fotografija je u svega devet sati prikupila više od 1,7 milijuna lajkova. Obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su kako je maleni Louis narastao te kako sada neodoljivo podsjeća na svog starijeg brata, princa Georgea.

Kate Middleton i princ William u Norfolku planiraju ostati sve do stišavanja pandemije, no zato daju sve od sebe da pomognu lokalnim obrtnicima, a svoje poslovne obaveze odrađuju putem online sastanaka.

U petak je princ William posjetio pekaru u vlasništvu jedne obitelji, nedaleko grada King's Lynn u Norfolku gdje je za svoje mališane kupio piroške s čokoladom, rekavši vlasniku kako mu djeca neće oprostiti ukoliko se kući vrati bez slatkog.