glasajte za svog izvođača

Rock&Off: Zadnji dan glasanja za Nagradu publike – podržite svojeg favorita i osvojite Marshall nagrade

30.01.2019 u 13:49

Bionic
Reading

U četvrtak nas u Zagrebu očekuje premijerno izdanje glazbene novinarske nagrade Rock&Off, u kojoj su predstavnici medija – glazbeni urednici i novinari – nominirali a potom i glasovali za svoje favorite s domaće rock glazbene scene u 2018. godini

Na velikom događanju u Tvornici kulture doznat ćemo koji su to najbolji rock, pop, jazz, rap i elektro hrvatski izvođači, kao i tko je najbolji debitant, koncertni izvođač, izvođač najbolje pjesme i albuma godine.

Kako ne bi sve ostalo na mišljenjima novinara, Rock&Off je u žiriranje pozvao i sve ljubitelje glazbe. Na stranicama Iskona još samo danas možete dati svoju podršku omiljenom izvođaču i tako osobno postati dio Rock&Off-a. Troje najsretnijih glasača uz to će osvojiti Marshall glazbene nagrade: bluetooth zvučnike i vrijedne slušalice.

Glasuje se na stranici odabirom omiljenog od ukupno 13 nominiranih izvođača: Edo Maajka, NipplePeople, Jonathan, Chui, Elemental, Goran Bare&Majke, Kensington Lima, Mangroove, Ogenj, Rezerve, The Strange, Valentino Bošković & TBF ili Vojko V.

Televizijski prijenos s dodjele, tijekom koje će se doznati koji je izvođač osvojio vrijedan kipić s natpisom Odabrala publika, pratit će svi korisnici Iskon.TV-a na posebnom Rock&Off kanalu na programu 511. Osim glazbenih nagrada u 10 kategorija, događanje će obilježiti i nastupi brojnih nominiranih poput Vojka Vrućine, Jonathana, Detoura, Chuija i drugih. Popis svih kategorija i nominiranih izvođača možete pronaći na službenim Rock&Off stranicama.