alter rock duo

Djeca! ulovila tri nominacije za Rock&Off

13.01.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Koncertna promocija debi albuma u Tvornici kulture 14. siječnja

Djeca! zagrebački alter rock duo ulovili su tri nominacije za glazbenu nagradu Rock&Off. Svoje prve nagrade pokušat će uloviti u kategorijama Rock&Off, Veliki prasak te u Iskonovoj nagradi publike.

Izvor: Društvene mreže

Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva svoju su potrebu za stvaranjem buke pretvorili u dvočlani autorski rock projekt nazvan Djeca! Svoju trogodišnju glazbenu viziju počeli su ostvarivati u prvoj polovici 2022. godine kada su se predstavili singlovima 'Ti imaš sve' i 'Seljačka buna'. Album prvijenac 'KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK' objavili su 11. studenog i za njega kažu da je pretežito divlji, na momente inspiriran prljavim hip hop grooveovima s jednom opasnom 'diskosynthljubavnom' pjesmom 'Želim s tobom sve' na kojoj su surađivali s Anjom Papom i Lukom Vidovićem iz sestrinskog benda pocket palma. Album su snimili u RSL Production Studiju u Ljubljani uz pomoć Bojana Pahljine i Damira Rončevića, dok miks i master potpisuje svestrani eklektični glazbenik Niko Potočnjak. Uz objavu albuma predstavljen je i treći singl, 'Kuća straha'.

Izvor: Društvene mreže

Svoj debi Djeca! će koncertno promovirati u Tvornici kulture u subotu, 14. siječnja. Vrata Tvornice otvorit će se u 20:00, a početak koncerta planiran je za 21:00.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 6,00 Eur u pretprodaji,  odnosno 8.00 Eur na dan koncerta. Kupiti se mogu u Tvornici kulture te na prodajnim mjestima i online na Entrio.hr.