NEOČEKIVANA SITUACIJA

Robert Pattinson zaražen je koronom; zaustavljeno je snimanje novog filma o Batmanu

03.09.2020 u 21:38

Bionic
Reading

Robert Pattinson, glavni glumac novog filma o Batmanu koji bi trebao izaći iduće godine, zaražen je virusom korona. Zbog zdravstvenog stanja povukao se sa seta i na neko vrijeme zaustavio cijelu produkciju

Neočekivana situacija i loše vijesti stižu iz Warner Brosa. Iz produkcijske kuće potvrdili su da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za iduću godinu trenutno zaustavljeno, a sve zbog toga što je jedan član postave zaražen koronom. Iako nisu željeli imenovati zaraženog, Vanity Fair iz pouzdanih izvora doznaje da je riječ o glumcu Robertu Pattinsonu.

Slavni Britanac u novom je nastavku filma o Batmanu upravo u ulozi superjunaka, a zbog virusa je trenutno na liječenju te u izolaciji.

'Jedan član produkcije testiran je te je pozitivan na Covid-19. Nazali se u izolaciji u skladu s utvrđenim protokolima. Snimanje je privremeno pauzirano', stoji u kratkom priopćenju jedne od najvećih produkcijskih kuća na svijetu.

Podsjetimo, nedavno je izašao foršpan za nadolazeći film. U novom filmu o superjunaku iz Gothama, kćer američkog glazbenika Lennyja Kravitza zaigrat će uz britanskog glumca Roberta Pattinsona u ulozi Batmana. U ulozi zlikovca Pingvina gledat ćemo Colina Farrella.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube