pobIJedio je Clooneyja i ronalda

Robert Knjaz objavio urnebesnu snimku: Žene iz plemena Masai kao najzgodnijeg muškarca na svijetu izabrale Andreja Plenkovića

11.02.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Od kraja siječnja gledatelji HRT-a mogu guštati u novom zabavnom i poučnom serijalu 'Osjećaji' najzabavnijeg televizijskog autora. Robert Knjaz se otisnuo u svijet da bi otkrio kako emocije oblikuju različite kulture. Među ostalim je svratio do starog prijatelja Ipiteka, poglavice kenijskog plemena Masai, u čijem je društvu svojedobno snimao 'Koledžicom po svijetu' s Majom Šuput, a ondje je snimio mnoštvo zanimljivog materijala

Kao najavu emisije o ljubavi, na Instagramu je Robert Knjaz prikazao snimku u kojoj ženama iz plemena Masai pokazuje 25 fotografija, među kojima su Brad Pitt, George Clooney, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi te neki naši poznati, a kao najzgodnijeg muškaraca one su izabrale - premijera Andreja Plenkovića.

Na pitanje Knjaza zašto su izabrale baš njega, poglavica Ipitek objasnio je da po njima 'ima dobre naočale i dobru frizuru, odlično je odjeven, izgleda sretno i kao netko tko poštuje svoju obitelj'.

Žene iz plemena Masai misle da je naš premijer 'šef neke kompanije i da ima svoj ured'.

U nedavnom razgovoru za tportal Robert Knjaz je ispričao kako se od njegova zadnjeg boravka ondje ništa nije promijenilo.

'Samo sad imaju dva mobitela u selu i pokoji motor, da mogu u nabavku. I dalje žive usred nacionalnog parka, žirafe, slonovi i lavovi i dalje su im prvi susjedi, nema struje, tekuće vode, kolibe su i dalje od balege, ali oni su i dalje nasmijani i opušteni kao rijetko tko u svijetu. Iako sam išao ondje prvenstveno zbog teme ljubavi i poligamije, jer me zanima kako dijeliti ljubav na 11 žena i kako te žene vole jednog muškarca, na kraju smo snimili materijal za svih šest epizoda', otkrio je.

  • +14
Robert Knjaz Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album