stiže li to druga sezona?

Robert Knjaz ne posustaje; nakon mačaka, ovaca, kokoši i ostalih poznati autor sada se ulovio u koštac s jednim pitonom

20.03.2021 u 17:14

Bionic
Reading

Iako je posljednja epizoda Knjazovog 'životinjskog' serijala 'Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac' emitirana izgleda da poznato televizijsko lice ne posustaje

Robert Knjaz odavno se javnosti u Hrvatskoj i regiji pretpostavio kao odličan tvorac zabavnih dokumentaraca i zabavnog televizijskog sadržaja raznih vrsta, a njegov posljednji uradak, serijal 'Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac' oduševio je čak i neke nove generacije, koje nisu odrastale uz Knjazov lik i djelo.

Sredinom veljače HRT je emitirao posljednju osmu epizodu Knjazovog serijala 'Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac' posvećenu kravama, no izgleda da je Knjaz nezaustavljiv. Objavio je tako na Instagramu fotografiju sebe i pitona uz opis 'sve za emisiju', sugerirajući da je fotografija snimljena u radnom okruženju.

Jedan od pratitelja Roberta Knjaza na Instagramu upitao je autora priprema li to drugu sezonu svog serijala 'Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac', no pitanje je ostalo neodgovoreno. Ipak, ne sumnjamo da ćemo Knjaza uskoro ponovno gledati na televiziji jer autor očigledno ima još zabavnih aduta u rukavu koje želi podijeliti s javnosti.

  • +7
Robert Knjaz Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album