sedmero djece

Robert De Niro otkrio kako se snalazi kao otac u 81. godini

17.10.2023 u 20:10

Bionic
Reading

Vijest da Robert De Niro čeka dijete s djevojkom Tiffany Chen snažno je odjeknula Hollywoodom, a sada je otkrio i kako se snalazi kao otac u starijoj životnoj dobi

Popularni glumac Robert De Niro s roditeljskom ulogom susreo se još 1971. godine kada je usvojio kćer tadašnje supruge Diahnne Abbott, a 2023. na svijet je stigla njegova najmlađa kći Gia Virginija. Njegova 45-godišnja partnerica Tiffany Chen u svibnju je rodila djevojčicu, a glumac je sada otkrio kako se snalaze uz najmlađu članicu obitelji.

U nedjeljnom intervjuu koji je objavljen u Guardianu otkrio je da roditeljstvo s godinama ne postaje lakše, no da uživa u svakom trenutku.

'Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja posao. I imamo pomoć, što je tako važno', otkrio je glumac priznavši da Chen odrađuje značajan dio brige o 5-mjesečnoj djevojčici.

Uz to, napomenuo je da je odnos s bebom drugačije nego s njegovom odraslom djecom i njegovim unucima: 'Ne razgovaram s odraslom djecom onako kako razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna.'

Njegovo iskustvo kao oca traje od 1971. kada je usvojio Drenu De Niro, kći glumice Diahnne Abbott s kojom je kasnije dobio i sina Raphaela. S bivšom djevojkom Toukie Smith dobio je sinove blizance Aarona i Juliana, a s Grace Hightower dobio je sina Elliota i kći Helen.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju