POTPUNO DRUGAČIJA

Rijetko tko bi danas u ovom izdanju prepoznao nekad omiljenu pjevačicu Christinu Aguileru

07.10.2019 u 15:28

Bionic
Reading

Američku pop pjevačicu Christinu Aguileru više ne viđamo toliko često u javnosti kao nekad kad je žarila glazbenim vodama, danas radi iz sjene, a jedan takav projekt bio je snimanje glazbene podloge za novi animirani film 'Obitelj Adams' na čijoj je premijeri Aguilera sve iznenadila

Christina Aguilera posljednjih je dana jako zauzeta. Snimila je glazbu za novi animirani film 'Obitelj Adams' koji je svoju američku premijeru doživio u nedjelju u Los Angelesu.

Tamo se među glumicama i glumcima poput Charlize Theron, Chloë Grace Moretz i Oscara Isaaca, koji su posudili svoj glas likovima, pojavila i spomenuta pjevačica Aguilera.

38-godišnja muzičarka stigla je u netipičnom izdanju, maskiravši se u lik iz crtića te temu obitelji Adamas, vampire. Platinasto plava perika s izuzetno kratkim šiškama, jako naglašena šminka na očima i uska duga crna haljina gotičkog stila, presjek su njezina izgleda.

  • +3
Christina Aguilera Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Mnogi je pritom na prvu nisu ni prepoznali, pogotovo kad su se prisjetili kako je Christina izgledala ranije, dok je žarila i palila svjetskom glazbenom scenom.

Aguilera je na premijeru stigla u pratnji najdražih, zaručnika Matthewa Rutlera te djece 11-godišnjeg sina Maxa i 5-godišnje kćeri Summer.