SAMOZATAJAN PAR

Rijetko ih viđamo zajedno u javnosti: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar na posebnom događanju u centru Zagreba

16.03.2022 u 20:12

Bionic
Reading

Naša istaknuta glumica Zrinka Cvitešić i bivši nogometaš Niko Kranjčar u vezi su već dugih osam godina ali njihova zajednička pojavljivanja u javnosti mogli bismo izbrojati na prste jedne ruke. Ovaj samozatajan par na radost mnogih okupljenih, sada se pojavio na jednom posebnom druženju u centru Zagreba

Na otvorenju novog salona ljepote u Ilici, u centru Zagreba večeras su se okupila brojna poznata lica kako bi pružila podršku vlasnici Antoniji Tretinjak. Među njima su se našli dugogodišnji partneri Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar. Kako ih rijetko viđamo u javnosti, par je oduševio svojim dolaskom sve okupljene, a posebno fotoreportere koji su ih uslikali u zagrljajima, vrlo dobro raspoložene.

Zgodna glumica, koja već dugih osam godina ljubi bivšeg nogometaša, opredijelila se za klasično odijelo koje je kombinirala uz žensku kravatu, a da bi cijeli stajling prošao nešto neformalnije, obula je tenisice. Niko je pak odjenuo vrlo mladenačko izdanje, košulju, kaput i sve začinio šalom.

Podsjetimo, Niko i Zrinka upoznali su se 2012. nedugo nakon što se on razveo od svoje tadašnje supruge Simone Fistrić. Zrinka je pak okončala dugogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem. Koliko je njihova ljubav od samog početka ozbiljna dokazuje činjenica da je Niko vrlo brzo doveo svoju novu odabranicu na upoznavanje roditeljima.

Iako su oboje dobro poznati javnosti, svoju ljubav već godinama pokušavaju zadržati daleko od neželjenih pogleda i samo za sebe.

  • +8
Otvorenje salona u Ilici Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL