nježni tata

Rijetki obiteljski prizor: Vedran Ćorluka razgalio mnoge fotografijom s malom Gretom

04.10.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Naš bivši Vatreni i pomoćni trener nogometne reprezentacije oduševio je gledatelje u prvoj epizodi 'Knjazališta', nove emisije Roberta Knjaza kada su ga mogli vidjeti u neobičnom izdanju, u romskom naselju. U jednoj od zadnjih objava na Instagramu je pokazao kako je izgledala ta avantura, a onda je raznježio fotografijom sa svojom djevojčicom

Vedran Ćorluka objavio je preslatku fotografiju sebe i kćeri Grete koju je dobio u braku s pjevačicom Frankom Batelić. Na njoj se može vidjeti kako svoju djevojčicu nosi u rukama, a pretpostavlja se da je nastala proteklog vikenda kad je obitelj provela vrijeme u Rovinju.

Tada ga je Franka preporučila svima 'za čuvanje djece' objavivši fotografiju kojoj nogometaš pozira s njihovom kćeri u naručju, a drži i kćer našeg glumca i komičara Marija Petrekovića kojeg je Franka označila i tako otkrila s kim su se družili tog dana.

Bivši hrvatski nogometaš sve je osvojio objavom koju je opisao kao 'posebnu vrstu ljubavi'. Osim Grete, on i Franka imaju sina Viktora kojeg je pjevačica rodila u siječnju 2020. godine. Podsjetimo, par se vjenčaou srpnju 2018. poslije šest godina veze.

  • +2
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Milcetic/PIXSELL