NISMO JE DUGO VIDJELI

Prošlo je 25 godina otkako je ponijela titulu prve pratilje Miss svijeta, no za Anicu Kovač vrijeme kao da je stalo

28.11.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Tog 18. studenog 1995. godine Anica Kovač, tada još uvijek djevojački Martinović, ostvarila je svoj san, ali i postigla najveći uspjeh za Hrvatsku na izboru za Miss svijeta, kada je proglašena prvom pratiljom tada najljepše Venezuelanke Jacqueline Aguilere. Izbor je održan u Sun Cityju, a nakon toga za Anicu Kovač više ništa nije bilo isto

44-godišnja Anica Kovač, nekadašnja prva pratilja Miss svijeta, ali i supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Roberta Kovača, oduševila je svoje pratitelje na Instagramu svojom novom fotografijom koju je objavila na svom Storyju.

Iako je titulu najljepše Hrvatice ponijela prije čak 25 godina, na izgledu Anici Kovač mogle bi pozavidjeti i upola mlađe djevojke. Kratka kosa, koja joj je posljednjih godina zaštitni znak, stoji joj savršeno i otvara lice na kojem do izražaja dolaze njezine oči uokvirene crnom olovkom i maskarom, kao i pune usne, koje je na ovoj fotografiji dodatno 'naglasila' poljupcem.

Iako je odavno napustila celebrity svijet, te je se rijetko može vidjeti na javnim događanjima, Anica nas ipak tu i tamo 'počasti' svojim pojavljivanjem. Osim na koncertima omiljenih narodnjačkih pjevača, Anica je ove godine bila i gošća u izbornom stožeru Miroslava Škore, tijekom njegove kandidature za hrvatskog predsjednika.

  • +15
Anica Kovač Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Svjetla reflektora Anica je zamijenila najvažnijom ulogom - onom majke. Od 2001. godine u sretnom je braku s Robertom Kovačem s kojim je dobila troje djece - Leticiju, Marka i Viktoriju.