‘Everyone Else Is Ok'

Riječki Jonathan imaju novi singl ‘Coming On Hard' s nadolazećeg albuma

20.03.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Riječki bend Jonathan objavio je novi singl ‘Coming On Hard', a još jedan je to uvod u njihov dugoočekivani album ‘Everyone Else Is Ok' koji će biti objavljen 27. ožujka 2024.

Novi singl autorski potpisuje Jonathan, a snimanje i produkciju novog singla Jonathan su povjerili suradniku Mateju Zecu. Videospot je režirala Kristina Barišić, mlada riječka režiserka.

‘Coming On Hard' je još jedan singl s nadolazećeg studijskog albuma, a ranije su s njega objavljeni ‘Darling', kao i ‘Falling', ‘Have It All” te ‘One Minute'. Dugoočekivani album ‘Everyone Else Is Ok' bit će prvi nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja ‘To Love / To Hold' iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend, s osvojenom ‘Rock&Off' nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.

Pjesmom ‘Coming On Hard' Jonathan još jednom uvodi u novi studijski uradak, a ujedno je i posljednji najavni singl albuma ‘Everyone Else Is Ok' koji će biti objavljen 27. ožujka u izdanju LAA-a.

Objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije, ona zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja, te domaća riječka u Pogonu kulture 26. travnja.

Novi singl ‘Coming On Hard' benda Jonathan dostupan je na svim streaming servisima.