BEBA STIGLA U TAJNOSTI

Richard Gere u 71. godini života dobio još jedno dijete s 33 godine mlađom suprugom

22.04.2020 u 19:45

Bionic
Reading

Nakon što su u veljači prošle godine dobili sina Alexandra, Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva u najvećoj su tajnosti dobili i drugo dijete. Supruga holivudskog glumca rodila je na ranču u Pound Ridgeu nedaleko od New Yorka

Kako donosi španjolski magazin Hola!, 37-godišnja Španjolka Alejandra Silva rodila je u tajnosti na ranču nedaleko od New Yorka. Ona i 70-godišnji Richard Gere prošle su godine u veljači dobili sina Alexandra, dok glumac iz braka s Carey Lowell ima 20-godišnjeg sina Homera, a Alejandra iz braka s biznismenom Govindom Friedlandom sedmogodišnjeg Alberta.

Alejandra Silva i Richard Gere svoju su četverogodišnju vezu ozakonili u travnju 2018. u njezinoj rodnoj Španjolskoj, a kao kruna ljubavi stigao je godinu kasnije i maleni Alexander.

Richard Gere nikada nije krio koliko je sretan u zagrljaju atraktivne Alejandre, a nedugo nakon vjenčanja pohvalio se kako je najsretniji čovjek na svijetu jer je oženio 'lijepu ženu koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu'.