DIVLJA POPUT MORA

Renata Sopek pokazala svu svoju raskoš u bikiniju

16.08.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je nekoliko dana uživala na krajnjem jugu, Renata Sopek vratila se na svoju omiljenu ljetnu destinaciju - u maleno ribarsko mjesto Šimuni na otoku Pagu, i svoje pratitelje oduševila novom fotografijom u bikiniju

Same komplimente dobila je na račun posljednje objavljene fotografije, a jedan od komenatara bio je i da izgleda poput 'morske vile'.

Wild As The Sea😎😜 #opustenoae #gotovojegotovo #islandofpag #summer2017

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

Voditeljica i zaljubljenica u fitness, Renata Sopek, ponovno je oduševila svoje pratitelje na Instagramu objavom fotografije u minijaturnom bikiniju. Na njoj Renata leži u plićaku šljunkovite plaže u malenom ribarskom mjestu Šimuni na otoku Pagu.

Odjevena u crni bikini, raširenih ruku leži na šljunku i uživa na suncu, koje godi njezinoj preplanuloj puti. Upravo su Šimuni njezina omiljena ljetna destinacija, u koju se uvijek rado vraća.

Wanderlust Girl Will Conquer The World👑🌍 #heracleazagreb #handmadehat #pag

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

Nakon što je nekoliko dana provela na samom jugu, uživala na Pelješcu i Dubrovniku, Renata je ponovno otišla do Šimuna, a uz fotografiju je napisala: 'Wild As The Sea', odnosno 'divlja poput mora' i uz tog stavila hashtag #opušteno.

  • +21
Sva lica Renate Sopek Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL