NE KRIJE SLABOST

'Pala je i četvrta': Renata Sopek ukrasila tijelo novom tetovažom

07.08.2018 u 19:53

Bionic
Reading

Uživanje na moru voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek iskoristila je i za posjet tattoo majstoru

Nakon niza fotografija s godišnjeg odmora, koji ju je doveo i do Brača, Renata Sopek mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu otkrila je kako je tijelo ukrasila novom, četvrtom tetovažom u nizu.

Pozirajući na kamenom zidiću u kratkom kombinezonu i s velikim slamnatim šeširom na glavi, Renata je ponosno istaknula novi ukras na tijelu – pero na skočnom zglobu, a spomenutu tetovažu u punom sjaju predstavila je i na Instagram storyju.

Ukrašavanje tijela tetovažama Renata je započela prije 16 godina kada je na trbuhu odlučila istaknuti stiliziranu glavu jednoroga.

'Najvažnije mi je da tetovaža ima neko značenje i simboliku te da su diskretne, zbog posla', svojedobno je izjavila Renata koja uz tetovažu jednoroga ima simbol svetog mjesta na zapešću i riječ 'resilence' koja se nalazi s unutarnje strane nadlaktice.

  • +12
Renata Sopek na plaži Copacabana uživa u sunčanju Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Glava jednoroga simbolizira ljepotu i neuhvatljivost, ona na zapešću simbol je svetog mjesta, a s unutarnje strane nadlaktice imam riječ ‘resilience’ koja kao koncept predstavlja otpornost i mentalnu sposobnost da se nosite sa svime', priznaje Renata.