NOVI REALITY SHOW

Regionalno mršavljenje pred kamerama

27.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Možda ćemo već od jeseni na jednoj od televizija moći gledati novi reality show za one koji vode mukotrpnu bitku s viškom kilograma

Uskoro bi se mogao početi emitirati novi reality show u kojemu glavna tema neće neće biti zabava, nego mršavljenje. Ideju za projekt osmislio je Desimir Gajić iz Selaca, a kako je rekao, desna ruka u ovom projektu mu je Antimon iz 'Večernje škole' te agencija Apriori komunikacije.

U reality showu sudjelovat će ukupno dvanaest natjecatelja podijeljenih u dvije grupe, koje će činiti po tri žene i tri muškarca. Svatko tko se odluči prijaviti na natjecanje mora imati barem 10 kilograma viška.

Svi natjecatelji provest će 13 tjedana u kampu, uz prisutnost trenera. Prema riječima Desimira Gajića, režim u kampu sličan je onom vojničkom, tako da će u njemu vladati red, rad i disciplina.

Cijeli projekt još nije u cijelosti realiziran jer se čeka odgovor nacionalnih televizija i onih s prostora bivše države, no začetnik projekta toplo se nada da će dobiti zeleno svjetlo za ovaj show.