NEVJEROJATNA SLIČNOST

Reese Witherspoon pozirala s 21-godišnjom kćerkom: 'Zar nismo slatke?'

08.12.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Koliko kći Reese Witherspoon nalikuje slavnoj mami, već smo nebrojeno puta vidjeli, ali svakom novom fotografijom njihova nas sličnost ostavi bez riječi. Nova blagdanska fotografija u usklađenim stajlinzima odaje dojam kao da su njih dvije sestre blizanke

Kako odrasta, tako je 21-godišnja Ava Philippe sve sličnija poznatoj holivudskoj slatkici Reese Witherspoon. Ova mama i kći pravi su primjer nevjerojatnih gena, te svakom novom zajedničkom fotografijom oduševe mnogobrojne obožavatelje.

Mlada Ava, sada je na nagovor mame uskočila u udoban blagdanski džemper, a glumica je odjenula svoj primjerak sličnog kroja i tako je nastala preslatka zajednička fotografija.

'Nije tajna da je sve više moram nagovarati na ovakve stvari. Dugo sam je molila da uskladimo naše blagdanske džempere...zar nismo slatke?', napisala je 44-godišnja glumica na svom službenom Instagram profilu.

  • +5
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Zvijezda serije 'Male laži' oduševila je svojom mladolikošću te su joj mnogi poručili da nikada ne bi rekli da pozira s kćeri, već sa sestrom blizankom.

Reese je kćer Avu i 17-godišnjeg sina Deacona dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom, s kojim je bila od 1999. do 2008. Tri godine kasnije, ljubavnu je sreću pronašla sa zvjezdanim agentom Jimom Tothom s kojim ima osmogodišnjeg sina Tennessee Jamesa.