E MOJ CRNI LABRADORE

Reese Witherspoon pokazala što je njezin pas napravio od kauča: Srećom po njega, jako je sladak

06.05.2021 u 16:11

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon u siječnju je objavila fotografiju preslatkog šteneta crnog labradora na travnjaku i poželjela mu dobrodošlicu u svoju obitelj. U međuvremenu ga je pustila u kuću, a možda nije trebala

U nizu objava na Instagram Storyju 45-godišnja Witherspoon otkriva kako joj je netko pojeo komad kauča, a za pomoć oko osumnjičenog zatražila je i svoje pratitelje.

'Napeti krimić' počinje s video snimkom napadnutog kauča, a uz dramatičnu glazbu u pozadini kamera zumira ogromnu rupu u donjem desnom dijelu.

U sljedećoj epizodi Witherspoon privodi osumnjičenog Majora i na mjestu zočina započinje ispitivanje.

'Majore, tko je jeo kauč? Tko je to učinio? Jeli li ti to učinio?', rešeta glumica pitanjima štene, koje od osjećaja krivice jedva uspijeva pogledati vlasnicu u oči.

Reese je u rješavanje slučaja uključila i svoje pratitelje, s pitanjem 'Izgleda li vam ovaj tip kao krivac?' i dva moguća odgovora: 'Umm.. da' i 'Nema sumnje da je pojeo kauč'.

U završnici napetog trilera, s elementima ljubavne komedije, Reese objavljuje fotografiju svog ljubimca i labradora Majora službeno proglašava 'žderačem kauča'.

'Dobro da je sladak', napisala je glumica uz Majorovu fotografiju i nestašnom crnom labradoru, čini se sve oprostila.

Imenjak nestašnog njemačkog ovčara predsjednika Joea Bidena u obitelj Reese Witherspoon je stigao sredinom siječnja.

'Dobrodošao u našu obitelj, Majore!', napisala je glumica i podijelila fotografiju preslatkog šteneta koje pozira na travnjaku. Kako bi otklonila svaku sumnju u osjećaje prema novom štenetu, Reese je dodala hashtag #volimsvoglabradora.

Major nije jedini pas u njezinoj obitelji. U studenom je pratiteljima predstavila francuskog buldoga imena Minnie Pearl, a njezina kći Ava Phillippe nedavno je udomila vlastitog psa po imenu Benji.