ELIZABETH BANKS

Redateljica hit filma 'Kokainski medvjed' u problemima - prvo je zbog haljine umalo pala, a onda je otkrila da je ostala bez glasa...

13.03.2023 u 10:37

  • +8

Elizabeth Banks

Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kao jedna od prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara našla se i glumica, ali i redateljica Elizabeth Banks, koja je zajedno sa svojim 'kokainskim medvjedom' predala nagradu u kategoriji za najbolje vizualne efekte

U pravim se problemima našla 49-godišnja glumica, odnedavno i redateljica Elizabeth Banks, koja je, u želji da odradi besprijekorno svoju prezentersku ulogu, doživjela gaf za gafom.

Redateljica filma 'Cocaine Bear' bila je prezenterica na dodjeli Oscara, no prvo što joj je stvorilo problem njezina je haljina, zbog koje se, penjući se na pozornicu kako bi dodijelila nagradu ekipi 'Avatar 2' u kategoriji vizualnih efekata, umalo pala.

Naime, Banks je odlučila odglumiti kako bježi od medvjeda, koji je s njom stigao na pozornicu, no haljina koju je odabrala bila je uistinu pravi izazov, pa je imala muke pri hodanju, zbog čega se popikla o istu i umalo pala nasred pozornice.

No, to nije bilo sve. U trenutku kada je s blesimetra trebala pročitati svoj tekst, dok joj njezin 'kokainski medvjed' čuva leđa, Elizabeth Banks ostala je bez glasa. Točnije, promukla je, a njezin rašpasti glas zadao joj je muke pri čitanju.

  • +17
Oscari 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

'Oprostite, moj glas', rekla je Elizabeth Banks pokušavši do kraja profesionalno odraditi svoju ulogu. Što se dogodilo s njezinim glasom nije poznato, no mnogi pretpostavljaju da je glumica i redateljica bila bolesna, zbog čega je ostala bez glasa.