U BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Razmišljaju li Meghan Markle i princ Harry povratku u Veliku Britaniju i preuzimanju svojih starih dužnosti?

05.03.2022 u 14:23

Bionic
Reading

U trenutku kada princ Charles sjedne na tron i od princa postane kralj, cijeli taj proces mogao bi dovesti do promjena u kraljevskoj obitelji

Iako još uvijek nije poznato, niti je kraljica dala naslutiti kada bi se to moglo dogoditi, trenutak kada će ona tron ustupiti svom najstarijem sinu, princu Charlesu, uvest će i mnoge promjene među članove kraljevske obitelji.

A kako je otkrio u jednom podcastu kraljevski novinar i autor knjige 'Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle', Tom Quinn, princ Harry i Meghan Markle nadaju se kako će se tada, kad Harryjev otac zasjedne na tron, možda i vratiti u Veliku Britaniju i ponovno preuzeti neke dužnosti, budući da je Charles odavno najavio modernizaciju monarhije.

'Meghan i Harry vjeruju kako će se, kada stariji članovi kraljevske obitelji preminu, drugim riječima rečeno kraljica Elizabeta II, a kada Charles postane kralj, moći vratiti i na 'nepuno radno vrijeme' ponovno raditi kao članovi kraljevske obitelji, što su zapravo oduvijek i htjeli. Tako bi mogli šest mjeseci raditi i predstavljati kraljevsku obitelj, a ostalih šest mjeseci u Americi raditi što već rade', rekao je Quinn.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NAACP/MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tome se Harry i Meghan posebice nadaju, budući da je sama kraljica još u veljači 2021. jasno dala do znanja da se taj posao ne može raditi 'na pola radnog vremena'.

'Mislim da se Meghan i Harry nadaju da će Charles modernizirati monarhiju i pristati na njihov zahtjev za djelomičnim radom kao pripadnici kraljevske obitelji', dodao je Quinn.