STALA JE NA LOPTU

Razmišlja razumom: Kylie Jenner ne želi ozbiljnu vezu sa slavnim reperom, a razlog je potpuno opravdan

02.12.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Samo mjesec dana nakon što je okončala svoju vezu s ocem svog djeteta, Travisom Scottom, Kylie Jenner krenula je dalje, a svjetski mediji raspisali su se kako je srce reality zvijezde i vlasnice kozmetičkog carstva osvojio njezin dugogodišnji prijatelj, reper Drakea. No, čini se kako je slavna ljepotica, koja je prije nešto manje od dvije godine rodila prvo dijete, ovaj put odlučila pažljivo birati partnera s kojim planira provesti život

Nakon što je prije mjesec dana prekinula vezu s Travisom Scottom, ocem njezine kćeri Stormie, 22-godišnja milijarderka sve se češće može vidjeti u društvu 11 godina starijeg repera Drakea. I dok mediji pišu o njima kao o novom ljubavnom paru na zvjezdanom nebu, njihovi bliski prijatelji otkrili su kako reality zvijezda i glazbenik ne želi službeno izaći u javnost kao ljubavni par.

'Kada su mediji saznali za njihovu vezu, stali su na loptu. Ni jedno ne žele biti slikani u javnosti kao ljubavni par', rekao je izvor blizak paru, kako prenosi portal Page Six.

Izvor blizak slavnoj Jennerici otkrio je portalu kako vlasnica kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics i najmlađa samoostvarena milijarderka ne želi ozbiljnu vezu sa slavnim reperom, a ponajviše zbog toga što je na glasu kao ženskaroš.

Iako je Drake nedavno izjavio kako se smirio po pitanju žena, izvor poznat portalu Page Six rekao je kako je mlađahna reality zvijezda nepovjerljiva i kako ne želi biti izigrana.

'Pametnija je od toga', rekao je izvor blizak Kylie, dodajući kako se reality zvijezda trenutno nalazi u već dovoljno kompliciranoj situaciji, misleći na njen razlaz s ocem njezina djeteta, reperom Travisom Scottom, zbog čega joj ne treba još ljubavna veza koja će biti pod povećalom javnosti.

Drake i Kylie poznaju se otkako je Kylie bila dijete, a slavni reper čak je nastupao na proslavi njezina 16. rođendana 2013. godine. Navodno su svoju romansu započeli na zabavi povodom Noći vještica, a vrlo blisko djelovali su i na rođendanskoj zabavi Kyliene sestre Kendall Jenner.

'On i Kylie u posljednje vrijeme provode puno vremena zajedno. Oni su već godinama prijatelji, a i Drake je iznimno blizak sa cijelom obitelji', otkrio je tada jedan izvor, dok je drugi dodao kako je njihovo prijateljstvo s vremenom preraslo u ljubav.

Iako više nisu zajedno, Kylie i njezin bivši partner Travis Scott, nedavno su zajedno sa svojom kćerkicom Stormie proslavili Dan zahvalnosti.