NA REDU JE DRAKE

Sve su glasnija šuškanja da Kylie Jenner nakon prekida ponovno ljubi; i ovoga puta pala je na šarm slavnog repera

06.11.2019 u 15:26

Bionic
Reading

Samo mjesec dana nakon što je okončala svoju vezu s ocem svog djeteta, Travisom Scottom, Kylie Jenner krenula je dalje, a sve su glasnija šuškanja kako je se u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u društvu repera Drakea, kao i da je njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav

Kako donose svjetski mediji, a sve zahvaljujući izvorima bliskim Kylie Jenner, čini se da je slavna milijarderka pronašla novu ljubav. Nakon što je prije mjesec dana prekinula vezu s Travisom Scottom, ocem njezine kćeri Stormi, 22-godišnja milijarderka sve se češće može vidjeti u društvu 11 godina starijeg repera Drakea.

'On i Kylie u posljednje vrijeme provode puno vremena zajedno. Oni su već godinama prijatelji, a i Drake je iznimno blizak sa cijelom obitelji', otkrio je jedan izvor dok je drugi dodao kako je njihovo prijateljstvo s vremenom preraslo u ljubav.

Sve ovo dodatno se pojačalo nakon što je Kylie Jenner prošlog tjedna bila jedna od uzvanica za 33. rođendan slavnog repera, kojeg je slavio u Los Angelesu, a potom je viđena i na njegovom partyju povodom Noći vještica, organiziranom u West Hollywoodu.

Kylie Jenner i Drake poznaju se već godinama, budući da se kreću u istim krugovima, a ona je, zajedno sa sestrom Kendall Jenner, s njim dočekala i Novu godinu, na njegovom partyju na trendi mjestu Delilah u Los Angelesu.

Kris i Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY

S bivšim partnerom, 28-godišnjim reperom Scottom Travisom provela je dvije godine, a u vezi su dobili i danas jednogodišnju Stormi. S druge strane Drake je slobodan već mjesecima, dok iz veze sa bivšom porno glumicom Sophie Brussaux ima dvogodišnjeg sina Adonisa.