STIGLA PRINOVA

Razlog za slavlje: Još jedna divna vijest u obitelji Kate Middleton

26.10.2023 u 20:53

Bionic
Reading

Princeza od Walesa, Kate Middleton, ovih dana ima razloga za veselje budući da je ponovno postala teta

Katein brat, James Middleton i njegova supruga Alizée, postali su roditelji prvi puta, a vijest su dosad uspješno skrivali od javnosti.

Kako je objavio Daily Mail, James (36) i financijska analitičarka Alizée (33) uočeni su kako šetaju bebu u kolicima ulicama Notting Hilla.

Beba čiji spol nije otkriven, prvi je rođak princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa te nećakinja ili nećakinja Kate i Williama.

Roditelji su nisu zasad otkrivali datum rođenja ili spol, no britanski mediji nagađaju kako su on ili ona rođeni proteklih tjedana jer je James 12. rujna podijelio fotografiju svoje tada trudne supruge kako bi proslavio njihovu godišnjicu i izjavio: 'najbolje tek dolazi'.

  • +7
Kate Middleton je ponovno postala teta. Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

James se, sudeći po svemu, sjajno snalazi dok je dok je gurao dječja kolica u casual tamnoplavim hlačama, smeđim čizmama i zelenoj jakni, a look je zaokružio žutim šalom.

Novopečena mama Alizée odabrala je ležeran all denim stajling dopunivši ga smeđom jaknom od brušene kože inspiriranom 1970-ima.

Katein brat objavio je vijest o trudnoći svoje supruge na Instagramu u srpnju, podijelivši Alizéeinu fotografiju u maslinastozelenoj haljini s njihovim psom Mableom u prekrasnom seoskom okruženju.

Par se nakon dugogodišnje veze vjenčao u kolovozu 2021. u Francuskoj, u šarmantnom mjestu Bormes-les-Mimosas na samoj obali.

Inače, Jamesova i Kateina sestra Pippa Middleton Matthews također ima troje djece sa svojim suprugom Jamesom Matthewsom: Arthura, Grace i Rose, što znači da je nova beba sedmo unuče Carole i Michaela Middletona.