dugo ih nismo vidjeli

Razglednica iz Rija: Eduardo Da Silva sa suprugom Andreom javlja se iz grada u kojem žive već godinama

02.05.2022 u 19:34

Bionic
Reading

Sudbonosni susret Brazilca i Andree Šok dogodilo se kad je on igrao za Dinamo, sada žive u Rio de Janeiru s kćeri Lorenom i sinom Matheusom, a bivši hrvatski reprezentativac na društvenim mrežama ponekad objavljuje njihove fotografije

'Prvi put na karnevalu', opisao je Eduardo Da Silva najnoviju fotografiju objavljenu na Instagramu, na kojoj pozira u društvu supruge Andree. Kako je pokazao snimkama, bili su na najpoznatijem karnevalu na svijetu, na koji dolaze milijuni posjetitelja iz Brazila i čitavog svijeta. Inače, Da Silva i Andrea u braku su od 2005. godine. Na početku su imali problema zbog jezične barijere jer on nije govorio hrvatski, a ni ona portugalski, no to su odavno nadišli.

Podsjetimo, nakon karijere on se odlučio baviti posredovanjem u nogometnim transferima, tražiti mlade talente u Brazilu i onda ih usmjeravati u Europu. Otkako ne igra (već tri godine), iz Poljske se s obitelji preselio u Rio de Janeiro.

Objasnio je da su to odlučili ponajprije zbog djece, kćeri Lorene koja ima 17 godina i sina Matheusa, 11-godišnjaka. Promjene zbog seljenja posebno je osjetila njegova mezimica. 'Uvijek mi je govorila: 'Tata, ostanimo još godinu dana...' Najviše zbog nje odlučili smo se stacionirati u Riju do daljnjega. Sada je sve organizirano kako treba. Malo sam i sebi dao vremena da ostanem na jednom mjestu, da djeca malo uživaju. Priprema je to, vjerujem, za povratak u Europu', rekao je ranije za Večernji list.

  • +2
Eduardo i Andrea Da Silva Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

U jednoj od zadnjih objava stavio je zastavu Ukrajine i pozvao pratitelje da se mole za tu zemlju. Naime Eduardo je igrao u ukrajinskom Šahtaru od 2010. do 2014. te od 2015. do 2016.