VILA U RIU

Novi život u Brazilu: Pogledajte u kakvom luksuzu uživa Eduardo da Silva sa svojom obitelji

14.04.2020 u 17:01

Bionic
Reading

Nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama, ali i hrvatske nogometne reprezentacije, Brazilac Eduardo Da Silva svoju je posljednju utakmicu odigrao prije nešto više od godinu i pol. Još uvijek nije poznato je li se od svoje karijere profesionalnog sportaša u potpunosti oprostio, ali slavni Dudu okrenuo je novi list u privatnom životu. Vratio se s obitelji u rodni Brazil

Jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Brazilac s našom putovnicom Eduardo da Silva posljednjih nekoliko mjeseci zainteresirao je javnost novim životnim preokretom. Naime Dudu, kako ga mnogi od milja zovu, vratio se u rodni Brazil zajedno s dugogodišnjom suprugom Andreom da Silvom i dvoje zajedničke djece, kćeri Lorenom i sinom Mateusom.

Četveročlana obitelj posljednji godinu dana živi u njegovom rodnom Brazilu, u Rio de Janeiru, gdje su se skrasili u luksuzno opremljenoj vili.

Elitni kvart glavnog Brazilskog grada u kojem vlada velik jaz između siromaštva i imućnih građana, privukao je 37-godišnjeg napadača.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri tijekom koje je igrao za neke od najvećih europskih nogometnih klubova poput Dinama, Arsenala, Šahtara, Legije, Flamenga, Atletico Paranaensea da Silva je zaradio velike količine novaca, a da ih itekako pametno zna ulagati dokazao je novom nekretninom u Riu.

Obiteljsko gnijezdo krije brojne ugode poput velikog unutarnjeg bazena, prostranog vrta, dizajnerski opremljene unutrašnjosti s elementima modernog izričaja. Brojne staklene površine daju ovom domu luksuznu notu te dodatno proširuju izgled cijelog prostora. Posebice to dolazi do izražaja u dnevnom boravku, omiljenoj prostoriji cijele obitelji.

U some domu, tik pored bazena, naš nekadašnji reprezentativac ima uokvirene sve svoje dresove u kojima je igrao tijekom nogometne karijere, kao i važna podignuća u obliku nagrada, pehara i medalja. Posebnu policu dobile su i njegove kopačke u kojima je nekoć trčao europskim i svjetskim nogometnim travnjacima.