2. prosinca

Rambo Amadeus se vraća u klub Sax!

09.11.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Rambo Amadeus nastupit će u zagrebačkom klubu Sax u subotu 2. prosinca

Rambo se u klub u Palmotićevoj vraća nakon višegodišnje pauze i to u sklopu koncerata kojima se obilježava 25 godina Saxa. Ovaj crnogorski umjetnik jedan je od onih koji je u Sax dolazio najviše puta i rasprodavao ga.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznati je crnogorski kantautor, čovjek nepresušne inspiracije koji je kumovao nazivu 'turbo folk', poznat po britkosti i satiričnim tekstovima te uistinu vrhunskom virtuoznošću na gitari. Na sceni se pojavio, sada već davne 1988. godine, a u naslijeđe je već ostavio prepoznatljive skladbe poput ‘Urbano, samo urbano’, ‘Plastik fantastik’, ‘Otišo je svak ko valja’, ‘Turbofolk’, ‘Dik tu kava’, ‘Rano za početak, prekasno za kraj’, ‘E moj Rambo, ostara se’, ‘O'ruk, sad ga lomi’, ‘Privatizovat’ i mnoge druge.

Rambo Amadeus feat. Noyz & Vladar – ‘Baulinho Courinho’ Izvor: Društvene mreže

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslavit će u narednoj sezoni 25 godina rada i obilježit će to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene među kojima su PipsChips&Videoclips, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Ulaznice za Ramba u Saxu u online prodaju kreću odmah, kroz sustav Eventima i na blagajni kluba, po cijeni od 25 eura. Ukoliko ih ostane na dan koncerta ulaznice će iznosti 27 eura.

Organizator koncerta je klub Sax.