Foodballerka

Raj za navijače u centru Zagreba

28.06.2018 u 16:51

Bionic
Reading

Prekrasan zeleni park u centru grada, Strossmayerov trg između Zrinjevca i Tomislavca, postao je vrlo popularno mjesto za sve nogometne navijače

Prekrasan zeleni park u centru grada, Strossmayerov trg između Zrinjevca i Tomislavca, postao je vrlo popularno mjesto za sve nogometne navijače. Na velikom ekranu, koji moćno dominira pozornicom, mnoštvo oduševljenih fanova s velikim guštom gleda utakmice naše reprezentacije. Atmosfera je pozitivna na najjače i uvijek se traži mjesto više. Ovdje možete sresti i puno stranih turista, koji uz naše često pogledaju i tekme svojih reprezentacija. Osim središnjeg velikog ekrana, na kojem se gledaju svi nastupi naše reprezentacije te polufinale i finale, na Foodballerki potražite još nekoliko manjih nogometnih oaza, gdje možete pogledati baš sve tekme i navijati dok ne ostanete bez glasa.

Ako nemate gdje ostaviti djecu, dovedite i njih, čeka ih velika dječja zona s puno sadržaja.

Osim nogometa, ovaj je Festival pravo street carstvo odlične hrane kao što su: pileća krilca, pileći pop-corn, quesadille, Ronaldo sendvič, Lobster&Baguel sendviči, Cristiano/Leo salate, focaccie i burgeri, semifreddi, ljetne jagodne fritule i , kažu pivoljupci, vrlo ukusnog craft piva. Pivski favorit je megapopularno Gardenovo World Cup lager pivo, posebno pripremljeno za Svjetsko prvenstvo i Foodballerku.

Osim utakmica i super gastro ponude, svi posjetitelji dobrodošli su i na sjajne koncerte kao što su današnji Gustafi, One Dread (01.07), Soul Stash (03.07), Kuzma & Shaka Zulu (5.7), B and the Bops (11.7) , Songkillers (12.7) i Psihomodo Pop (14.7).

Ulaz na Foodballerku je besplatan, a više o programu i ponudi pogledajte na: www.foodballerka.hr