VESELA PJEVAČICA

Radost u domu Franke Batelić: 'Danas smo slavili'

05.04.2020 u 19:57

Bionic
Reading

Istarska glazbenica prije tri tjedna je napustila Zagreb i sa sinčićem boravi u rodnom Rapcu. Slobodno vrijeme koristi za održavanje online nastupa na svom Instagram profilu te objavljivanje slatkih obiteljskih fotki i poruka, a danas im se pridružio i Vedran Ćorluka

'Danas smo slavili tri mjeseca s našim čovjekom. A i to što je tata napokon s nama! Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja, tjeranje mačaka iz vrta', otkrila je svojim fanovima raznježena Franka Batelić. Fanovi su oduševljeni fotografijama pjevačice i Vedrana Ćorluke s malenim Viktorom koji uživaju u popodnevnom suncu.

Pjevačica je vrijeme u izolaciji, među ostalim, iskoristila da bi, poput mnogih drugih poznatih Hrvatica i Hrvata, pozove ljude da budu odgovorni i ostanu doma, pa je poslala i važnu poruku, i to putem natpisa na majici. 'Građanin svijeta', piše na njezinoj hoodici na više jezika, a Franka je kao lokaciju fotke označila planet Zemlju. U opisu fotografije je naglasila da je sada više nego ikad svjesna da smo svi jednaki. Jednostavnije rečeno - svi smo u istom problemu.

View this post on Instagram

This. Feeling it more than ever.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Pokazala je i kako već sad sinčića 'glazbeno odgaja' uz simpatičnu snimku na kojoj dječačić sa svojim ujkom NIkolom, Frankinim bratom sluša i gleda koncert Brucea Springsteena. 'Teško je svima. ali...proći će i ovo čudno doba iz njega ćemo izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam!', tvrdi pjevačica pored fotografije.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa