izljevi nježnosti

Rađa li se prva ljubav u Big Brother kući? Luka Renati poručio da je njegov cvjetić

31.01.2018 u 19:00

Bionic
Reading

Najveći zavodnik Big Brother kuće, Luka Rok Medunović, bacio je udicu na bivšu vojnikinju Renatu Nemeček koju odmjerava od samog ulasku u kuću. 23-godišnji Zagrepčanin konačno je odlučio napraviti prvi korak, tako što je Renatu u jednom trenutku obgrlio i nazvao je svojim 'cvjetićem'

Kako stanari imaju priliku birati zlatne propusnice te tako izvršiti zadatak, Luka je odlučio, gle čuda, odabrati propusnicu 'najveći zavodnik'. Odmah je krenuo u izvršavanje zadatka te je kao svoju 'žrtvu' odabrao Renatu. S njom je od početka dosta blizak i pokušava je zavesti, a sada ima i razlog više da sa svojom misijom nastavi.

Nakon što je izašao iz ispovjedaonice, prišao je Renati koja je za stolom jela te je započeo sa sladunjavim izjavama, a sve to je sa smiješkom pratila i Nikita. 'Ovo je inače galeb. Od cvijeta do cvijeta', komentirala je nonšalantno Renata, no Luka je imao spreman odgovor.

'Ma kakav cvijet?! Ti si moj cvijet, to sam odlučio. I to ne cvijet, nego cvjetić', rekao je Luka na što je Renata prasnula u smijeh. Iako se pravi hladna, čini se da Renata ipak polako pada na Lukin šarm, što je i on sam povjerio Big Brotheru, ali je i dodao da je ipak trenutno najbliskiji s Anezi.

Jesu li Renatu na kraju oborile Lukine sladunjave izjave i rađa li se prvi ljubavni par u najpopularnijoj kući u državi, pogledajte u večerašnjoj emisiji na RTL-u.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija