LUDI IZLAZAK

Putovanje u troje: Tia Mamić zabavlja se u Dubaiju, no ovaj put bez supruga

02.03.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Tia Mamić prošle jeseni udala se za sportskog menadžera Marija Mamića, s kojim je, kako kaže, dobila dugo željeni mir i stabilnost. Unatoč tome, lijepa brineta nije se zasitila izlazaka pa je otputovala u Dubai u društvu prijateljice i osobnog frizera

Marketinška stručnjakinja Tia Jurčić, koja je u rujnu postala gospođa Mamić udajom za sportskog menadžera Marija Mamića, ovih je dana otputovala u Dubai.

No na iznenađenje mnogih, nije joj se pridružio suprug, već se lijepa Tia zabavlja u društvu osobnog frizera Zvonimira Franića, koji se brine za njegu njezine kose već duže vrijeme, te zgodne plavuše Dine Dragije, javnosti poznatije kao djevojke nogometaša Tina Jedvaja.

Nakon kratkog razgleda grada i golemih nebodera koji su postali zaštitno lice ovog bogatog emirata trojac se zaputio u noćni provod.

Tia Jurčić - 5 beauty lookova Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic

Novopečena gospođa Mamić, koja iz prvog braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima i sedmogodišnjeg sina Domenicka, u razgovoru za Story otkrila je kako joj je drugi suprug donio dugo željeni mir i sreću.

Iako trenutačno odmara u toplom Dubaiju bez Mamića, uskoro će supružnici otputovati na dugo planirani medeni mjesec, no lokacija je još nepoznata.